Menu
Wenger

Wenger, online computertassen en rugzakken online kopen

Wenger tassen, reistassen, rugzakken en laptop tassen zijn een wereldwijde reputatie voor "Zwitserse kwaliteit". Het maakt niet uit waarvoor u een Wenger nodig heeft, Wenger is bestand tegen bijna alle invloeden.

There are no products matching the selection.

Wenger Tassen Kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe rugzak of koffer? Velen kennen het merk Wenger waarschijnlijk wel van de populaire Zwitserse zakmessen en de schitterende horloges die het bedrijf produceert, maar wist u dat het Zwitserse merk ook een zeer hoogwaardige collectie rugzakken, aktetassen en schrijfmappen bezit.

Het Zwitsers Kruis als handelsmerk

Wenger is sinds 2005 overgenomen door haar voormalig tegenhanger Victorinox. Na de aanslagen van 11 september werd de verkoop van zakmessen in diverse landen flink ingeperkt waardoor de bedrijven in zwaar weer kwamen. Wenger besloot daarom om het Zwitserse kruis niet alleen als handelsmerk voor haar zakmessen te gebruiken, maar besloot ook over te gaan op de productie van kleding, tassen en allerlei andere aanverwante artikelen.

Gratis Wenger verzending bij besteding van meer dan 39 euro

Bent u opzoek naar een Wenger rugtas, Wenger schrijfmap of Wenger aktetas, naam dan snel een kijkje in onze online shop. Van Beek Lederwaren beschikt over een zeer uitgebreid assortiment Wenger tassen. Bij besteding boven de 39 euro krijgt u de artikelen ook nog eens gratis thuisgestuurd. Wilt u de Wenger tassen liever in het echt bekijken, dan kunt u ook naar een van onze winkels in Zwolle komen.