Menu
Senz

Senz, stormparaplu's online kopen

Senz is ontworpen om je tegen alle weersomstandigheden te beschermen. Door te spelen met de aerodynamica, is de gevestigde orde op z'n kop gezet. Na 3000 jaar is de tijd gekomen om de wereld te verlossen van alle bekende irritaties en de paraplu van de toekomst te ontwikkelen. De Senz stormparaplu heeft alle belangrijke designprijzen gewonnen. Vele mensen over de hele wereld hebben de Senz producten al omarmd. Probeer het zelf.

Win nu de te gekke prijzen bij vanbeeklederwaren.nl , schrijf je in voor onze nieuwsbrief en like us op Facebook.

per page

per page

De Senz Storm paraplu biedt bij weer en wind bescherming

De in Delft ontworpen stormparaplu heeft in een paar jaar tijd de wereld veroverd. Inmiddels zijn er al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Het Delftse bedrijf Senz heeft zo'n beetje elk denkbare designprijs gewonnen met het unieke ontwerp van de paraplu. De stormparaplu is inmiddels zelfs zo beroemd geworden dat het wordt opgenomen in de Van Dale. De stormparaplu is de laatste jaren uitgebracht in steeds meer varianten zowel qua vorm als design.

Senz, praktisch, aerodynamisch en beter zicht

De lijst met voordelen van de stormparaplu van Senz is lang. Zo zorgt het model van de paraplu voor beter zicht van de gebruiker. Ook is de paraplu oersterk, de stormparaplu kan namelijk tegen windsnelheden van ruim 100 kilometer per uur, omgerekend is dat windkracht tien. De speciaal ontworpen "eyesavers" die de paraplu heeft zorgen dat de ogen van de gebruiker extra goed beschermd worden. De stormparaplu is uitgebreid getest in windtunnels en kon bijna alle testen doorstaan.

Het online Senz assortiment van Van Beek

Van Beek Lederwaren heeft een uitgebreid assortiment Senz paraplu's. De paraplu wordt aangeboden in tal van kleuren en designs. Zowel voor een vrolijk of zakelijk model bent u bij ons aan het juiste adres. Bestelt u voor meer dan 39 euro aan artikelen bij ons dan worden de producten gratis bij u afgeleverd. Wilt u de Senz stormparaplu liever in het echt bewonderen? Kom dan eens kijken in een van de Van Beek Lederwaren winkels in Zwolle.

FAQ:

Senz waar te koop?

Waar wordt Senz gemaakt?

Wat is Senz?

Senz stormparaplu waar te koop?

Waar koop ik een Senz paraplu?

Welke Senz paraplu?