Menu
Mywalit

Mywalit portemonnees en tassen online kopen

Mywalit is een jong en hip merk, wat onder andere te danken is aan de unieke kleuren van de Mywallit collectie. Opgericht in Lucca, Italie 2005 bij het openen van de eerste winkel in het oude Roman Amphi Theatre, Piazza Abfiteatro. Sindsdien hebben zij een nieuwe winkel geopend in de belangrijkste winkelstraat van Lucca in Via Fillungo. Wees gerust, je hoeft niet helemaal naar Via Fillungo. Zowel in onze winkels als in onze webshop verkopen wij de hippe Mywalit collectie.

Bekende Mywalit series zijn:

Mywalit Soft, Mywalit Office Collection, Mywalit Windsor, Mywalit Laguna, Mywalit Travel Collection en Mywalit Havanna

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vrolijk gekleurde MyWalit portemonnees

Ben je op zoek naar een vrolijke, gekleurde, maar zeker ook een praktische portemonnee? MyWalit heeft een grote collectie om een goede keuze uit te maken. O.a. de Mywalit Soft Serie is natuurlijk verkrijgbaar bij Van Beek Lederwaren. Al ruim 5 jaar een van Nederlands eerste MyWalit klanten. MyWalit werd opgericht in 2005 door Chris Howell in Lucca in Toscane in Italië. De eerste winkel werd geopend in het oude Romeinse Amfitheater, in het hart van een van de oude, drukke winkelstraten van deze historische stad in Toscane. Chriss Howell maakte ontwerpen van portemonnees en portefeuilles van zacht leer in unieke kleurstellingen en hij produceerde deze samen met zijn oude vriend Achava in Thailand. Als logo kozen zij voor de bekende MyWalit olifant, het nationale symbool van Thailand. MyWalit heeft dit teken opgenomen als haar logo om dit land en haar ambachtslieden te eren. Ondertussen is MyWalit uitgegroeid tot een internationale speler, verkrijgbaar in bijna alle grote steden van de wereld een natuurlijk ook bij de Van Beek Lederwaren winkels en bij ons online.

MyWalit Series

MyWalit gebruikt voor al haar series de beste leersoorten, vaak van soepel kalfsleder, maar ook diverse soorten rundleder zitten in de collectie. Uniek voor alle MyWalit artikelen is de combinatie van vele verschillende kleuren.

MyWalit bestellen en kopen

Kom bij ons langs in een van onze winkels in Zwolle en koop je MyWalit portemonnees, accessoires of tassen bij Van Beek Lederwaren, combineer een eerdere aankoop met een bijpassend etui, portemonnee of sleutelhanger! Liever online bestellen? Dat kan natuurlijk ook. De uitgebreide collectie van MyWalit is tevens online bij ons te vinden, en kunt u het door u gezochte product niet bij ons vinden, wij bestellen wekelijks en het door u gewenste product is dan alsnog zeer snel bij u in huis…