Menu
Hester van Eeghen
Hester van Eeghen is een laagdrempelig en bereikbaar premium designermerk. Architecturale en moderne designs vertalen naar schoonheid van het onverwachte in tijdloos kunstzinnige expressie. Geometrische vormen en levendige kleuren karakteriseren de ontwerpen, die verrassing en ontdekking door middel van verborgen functies en unieke systemen van functie aan moedigen.

per page
Page:
  1. 1
  2. 2

per page
Page:
  1. 1
  2. 2

Hester van Eeghen Tassen Collectie

Hester van Eeghen ontwerpt vanaf 1987 de meest prachtige collecties tassen en portemonnees en is inmiddels een van de meest invloedrijke designers van Nederland geworden. Zelfs in het buitenland hebben vele klanten haar ondertussen weten te vinden en sinds 2000 is haar assortiment uitgebreid met de mooiste, kleurrijke schoenen.

Italiëinspiratie voor Hester van Eeghen

Al haar producten worden in gelimiteerde oplages met de hand gemaakt in Italië en vanuit Amsterdam de wijde wereld over geëxporteerd. Alle artikelen bevatten altijd een verborgen gadget of een verrassend detail, vaak in een opvallende kleurstelling, kortom een "surprise". Verder zijn kenmerkende eigenschappen: geometrische vormen, felle kleuren, de mooiste kwaliteit leersoorten en de fijnste bijpassende accessoires. Kortom met een "Hester van Eeghen" kunt u voor de dag komen, zowel op een chique gelegenheid als dagelijks op uw werk.

Hester van Eeghen bij van Beek Lederwaren!

Al vele jaren verkopen wij de prachtige design tassen van Hester van Eeghen. Inmiddels hebben wij vele liefhebbers in ons vaste klantenbestand, liefhebbers met 1, maar ook met vele "Hesters", stuk voor stuk tevreden en blij met hun aankoop. Uit de vele reacties die onze klanten krijgen over hun tassen weten wij dat het kopen van een "Hester" meer is dan het kopen van een "gewone" tas. Kom langs en overtuig u zelf of bestel relaxed op de bank online. Bij ons vind u een royale collectie, een bezoek aan onze winkel op de Grote Markt in Zwolle, is dan ook zeker de moeite waard. De collectie van Hester van Eeghen is echter is nog veel groter dan wij u kunnen presenteren, graag beantwoorden wij uw vragen of bestellen wij uw speciale wensen.