Menu
Ferrici
Claudio Ferrici heeft een brede en exclusieve collectie van een zeer hoge kwaliteit. Van modieuze damestassen, luxe werktassen, clutches tot damesbeurzen. Claudio Ferrici biedt hiermee zowel de zakelijke als prive gebruiker een uitgebreide keuze. Bekijk hier onze andere tassen.

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Claudio Ferrici: tassen van Italiaans kwaliteitsleer in eigentijds design

In 2010 vierde het toonaangevende tassenmerk Claudio Ferrici haar 25-jarig bestaan. De tassen, portemonnees en etuis van Claudio Ferrici zijn gemaakt voor de zelfverzekerde vrouw anno nu. Voor de vrouw die altijd bezig is: op weg naar vrienden, kantoor of op reis. De mooie en praktische Claudio Ferrici-collectie van hoogwaardig Italiaans leer heeft alles in huis om u stijlvol en zelfverzekerd voor de dag te laten komen. Leren tassen van Claudio Ferrici: van stijlvol tot stoer en altijd uniek!

Stoere stijl van Claudio Ferrici met industriële accenten

Claudio Ferrici toont telkens weer aan dat zij niet in het verleden blijft hangen en haar klanten weet te inspireren door vernieuwing en lef. De laatste jaren heeft het merk een duidelijke stap gezet naar een wat meer ongedwongen en stoerdere stijl met industriële accenten. Iets brutaler en minder braaf ook, waardoor het exclusieve merk ook de jongere vrouw weet te bereiken. Onveranderd is uiteraard de aandacht voor het design, het Italiaanse leer van topkwaliteit en de exclusieve afwerking.

Plantaardig leer en natuurlijke oliën van Claudio Ferrici

De tassen van Claudio Ferrici zijn vervaardigd van plantaardig gelooid leer. Hierbij worden natuurlijke materialen gebruikt zoals bijvoorbeeld kastanje-extracten. 
Een ander belangrijk aspect van de Claudio Ferrici-collectie is dat er natuurlijke oliën worden gebruikt. 
Uiteindelijk zorgt dit alles ervoor dat elke tas van Claudio Ferrici een unieke uitstraling heeft. Het leer van de tassen, portemonnees en etuis is stevig, flexibel en voelt zacht aan door de speciale manier van looien. Met name de tassen van Italiaans Pelle Velutto, een zacht soort rundleer, hebben een fluweelzachte touch. Hoogwaardige topkwaliteit van Claudio Ferrici vindt u bij Van Beek Lederwaren.

Klassiek en stoer bij Claudio Ferrici

Of u nu een klassieke damestas of juist een wat stoerder exemplaar zoekt, bij Van Beek Lederwaren slaagt u vrijwel altijd. Ook voor een handtas of portemonnee met grafische elementen en vormen bent u van harte welkom in onze onlineshop. Kijk eens op uw gemak rond en bestel uw favoriete Claudio Ferrici comfortabel vanuit uw luie stoel bij Van Beek Lederwaren.