Menu
DSTRCT
Het Nederlandse tassenmerk DSTRCT heeft oog voor functionaliteit, strak design en exclusiviteit. Door de functionaliteit van de tassen is het zeker dat uw huissleutels, portemonnee, telefoon en andere waardevolle spullen makkelijk kwijt kunt in een DSTRCT tas. DSTRCT is gevestigd in Brabant, wat jarenlang het epicentrum van de Europese leerindustrie was. Doordat de tassen en portemonnees van DSTRCT handgemaakt zijn, herstellen zij dit oude ambacht weer en zijn ze trots om de traditie van handgemaakte lederen tassen in leven te houden. Bekijk hier onze andere tassen.

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

DSTRCT tassen vanover de hele wereld

DISTRCT reist de hele wereld rond om de beste leerlooierijen en fabrikanten te vinden voor hun producten. Hierbij letten zij op kwaliteitsleder, maar ook op de leefomstandigheden van het personeel van bijvoorbeeld de productie in India.

De verschillende DSTRCT collecties

De tassen van DSTRCT hebben een natuurlijke en robuuste uitstraling door het veelvuldig gebruik van leer. Ook ziet u van de buitenkant een mooie modieuze tas, aan de binnenkant zitten echter vele verborgen vakjes en ritsjes, waar alle spullen veilig en geordend kunnen worden opgeborgen. De tassen zijn stevig, en dus gemaakt voor dagelijks gebruik. Er zijn verschillende collecties verkrijgbaar, deze zijn opgedeeld in Fashion DSTRCT en Business DSTRCT. In de collectie Fashion DSTRCT zijn modieuze tassen te vinden voor dagelijks gebruik. In Business DSTRCT is er een grote keuze uit strakke zakentassen met veel ruimte voor bijvoorbeeld een notitieblok, etui of laptop. Daarnaast is er nog Financial DSTRCT, waar veel keuze is in clutches en portemonnees die ruimte hebben voor zowel losgeld als creditcards.

DSTRCT tassen bij Van Beek Lederwaren

DSTRCT is direct verkrijgbaar op de website van Van Beek Lederwaren. U kunt een tas laten thuisbezorgen of afhalen bij een van de filialen in Zwolle. Heeft u meer advies nodig over een bepaald soort tas? Dan staat Van Beek Lederwaren voor u klaar. Wacht niet langer en bestel snel uw eigen DSTRCT tas!