Menu
Bric's

Bric's, luxe tassen en koffers uit Italië

Bric's heeft een hoogwaardige collectie Italiaanse werktassen en reisartikelen, gemaakt van mooie hoogwaardige materialen, waarbij functionaliteit en ontwerp hoog in het vaandel staan.

Bekende series zijn:

Bric's Life, Bric's Life Pelle, Bric's Magellano, Bric's X-Travel

per page
Page:
  1. 1
  2. 2

per page
Page:
  1. 1
  2. 2

Het merk Bric's

In 1952 richtte Mario Briccola een bedrijf op genaamd: INDUSTRIA VALIGERIA FINE MARIO BRICCOLA, die koffers en tassen produceerde. Al in de jaren 60 kwam daar het merk Bric's bij. Nu ruim 60 jaar later is het bedrijf geworden tot wat het nu is, een fameuze producent van Italiaanse kwaliteits producten. De fabrieken staan nog steeds in Como, maar meer en meer is ook Milaan, de hoofdstad van alle Italiaanse luxeproducten, de stad waar Bric’s min of meer is geboren, belangrijker geworden. De bekende Bric's shop in de Galleria is een icoon voor het merk. De mooiste en fijnste Italiaanse design tassen, van werktassen tot reistassen komen er vandaan. Ben jij echt op zoek naar echt iets bijzonders en tijdloos dan zijn de tassen van Bric’s zeker aan te raden. Bekijk hier ons enorme Bric’s assortiment en wordt verliefd op en van de deze prachtige Italiaanse tassen.

Bric’s tassen bij Van Beek Lederwaren

Bric’s maakt schitterende producten, vele verschillende groepen, series, maten en kleuren, maar stuk voor stuk gemaakt van de beste kwaliteit Italiaanse materialen. Tijdloos en vaak lang te combineren series aangevuld met seizoensartikelen in meer fashion stijlen. Heb je een tas nodig voor het werk, voor het reizen of voor de vrije tijd Bric's heeft altijd voor ieder wat wils. Bric’s is al jaren lang een betrouwbare partner voor Van Beek Lederwaren en veel van onze klanten hebben reeds jarenlang plezierige ervaringen met de topproducten van Bric's. Neem hier dus eens een kijkje naar onder andere:

Bric’s online bestellen

Ook Bric’s koffers en (werk)tassen bestel je snel en gemakkelijk, online bij Van Beek Lederwaren. Een snelle levering en een royale voorraad en natuurlijk de mogelijkheid tot ruilen of te retourneren. Daarnaast bent u ook van harte welkom in ons monumentale pand op de Grote Markt in Zwolle, waar ons team u van alle informatie kan voorzien, en waar u de Bric's collectie "live" kunt komen bekijken. De Bric's collecties zijn nog vele malen groter dan onze collectie op voorraad, heeft u vragen of wilt u graag iets anders bestellen, dan kan dat altijd en zeer snel. Wacht nu niet langer en bestel uw favoriete product of kom langs. Van Beek Lederwaren is natuurlijk al vele jaren officieel dealer van Bric's en daarom kunnen wij ook altijd uw service, of uw reparaties en of onderdelen voor u regelen.

Waar Bric’s kopen?

Waar Bric’s sale?

Bric’s tassen online?

Waar Bric’s koffers kopen?