Menu
Bree
Wolf Peter Bree en zijn vrouw Renate Brigitte richten in 1970 een nieuw bedrijf op: BREE Collection. Als in-en verkoper, markstrateeg en niet als laatste designer brengen ze onder de familienaam de eerste tassen uit. Ze hebben vanaf het begin succes daarmee en weten exact wat ze willen: kwaliteit. Ondertussen is Bree uitgegroeid tot een wereldwijde speler. BREE – The bag. Sincerely yours.

De meest bekende series zijn de:

Bree Nola , Bree Pocketsoft

There are no products matching the selection.

Bree tassen kopen, direct online Bree bestellen

Bree tassen bestellen of kopen doet u bij Van Beek Lederwaren. Bent u opzoek naar een tas uit de Bree Nola of Bree Pocketsoft serie, ook dan bent u bij Van Beek Lederwaren aan het juiste adres. Tassen van Bree zijn veelal gemaakt van de mooiste kwaliteiten runderleer, wat zorgt voor unieke en zachte leren tassen.

Bree wereldwijde speler in tassen

Bree is de laatste decennia uitgegroeid tot een internationale speler. Bent u op zoek naar een Bree handtas, Bree vrijetijdstas of een Bree kombibeurs neem dan snel een kijkje in onze Bree online shop, of ga naar een van onze vestigingen in Zwolle. U krijgt bij Van Beek Lederwaren gratis verzenkosten bij besteding boven de 39 euro. Van Beek Lederwaren meer dan 80 jaar ervaring in Lederwaren.