Menu
Berba

Berba, Nederlands ontwerp

In 1974 begon Ruud Kuckelkorn na jarenlange ervaring in zijn ouderlijk bedrijf met het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige tassen en kleinlederwaren. Als merknaam gebruikte hij de namen van zijn beide kinderen Berry en Bas: Berba. Berba is een echt Nederlands familiebedrijf dat bekend staat om haar uitmuntende kwaliteit en eigenzinnige vormgeving. Van Beek Lederwaren is Berba's oudste klant. Zowel in onze winkels als online hebben wij vrijwel de hele Berba collectie op voorraad. Vandaag besteld, morgen al in huis. Bekijk hier onze andere tassen.

Bekende series zijn:

Berba Basel, Berba Lusso, Berba Basic Soft, Berba Chamonix en Berba Ruvido

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Berba, tassen en portemonnees

Ben je op zoek naar een stijlvolle leren tas die je zowel zakelijk als in je vrije tijd kunt gebruiken? Berba tassen stralen klasse uit. Zowel in design als in kwaliteit. Berba tassen zijn altijd gemaakt van natuurlijke materialen, vroeger veelal soft kalfs- en rundleder, tegenwoordig worden ook vele andere leersoorten gebruikt. Wil je iets bijzonders die jarenlang mee gaat, tijdloos en kwalitatief heel mooi, kies dan voor een Berba tas, Dit merk maakt al sinds 1974 damestassen van leer, de naam komt van Berry en Bas, 2 zonen van de oprichter van het merk, tegenwoordig 1 van de huidige generatie eigenaren.

Een Berba tas met zorg kopen

Een tas kopen doe je niet zomaar, zeker geen Berba tas. Een tas zoek je zorgvuldig uit, hij moet bij je passen. Bij Van Beek Lederwaren in Zwolle vind je altijd een Berba tas die bij u past, betaalbare top-kwaliteit, van Nederlandse bodem.

Berba garantie en service

Van Beek Lederwaren is de eerste klant van Berba, ons klant nr. is nummer 2. De eigen showroom was namelijk eerder en nummer 1. Je kunt bij ons altijd terecht voor alle Berba garantie, service, maar ook vragen, reparaties en eventueel speciale bestellingen, wij zorgen er graag voor.